Followers

Wednesday, July 8, 2009

Hadiah Dari ina mujahidah

Posted by NuRuLhiDaYani Bt AhmaD at 7/08/2009 11:26:00 AM
Salam..

Em lama aritu mse cuti x update..bersawang jap blog..huhu..em jd banyak yang x d wat..huhu..em hari ni nak jawab award yang telah d beri oleh seorang rakan blog merangkap kawan mse sek menengah dulu..hehe..

a) Copy badge "Vespa blogger Award Friendship" diatas untuk diletakkan di blog anda

b)Link / ceritakan kembali siapa yang memberikan award ini kepada anda..

Nur sufazreena.. ina seorg sahabat yg sy kenal mse kat sekolah..kat samttar..sampai f6 kami sek satu tempat..sekrg ni ina study kt usim..hebatkan..hehehe..em sy wat kan dia blog..em semakin maju blog ina sekarng..chaiyok2x!!..em ina juga penyabar org nyer..=)..semoga ukhwah yg terjalin kekal sampai ble2x..

c) Setiap blogger mesti menyatakan 10 fakta/hobi diri

1. Syg sgt3x kat mak n abah..=)
2. Suka main badminton n bola tampar..(x pandai main bola jaring..hehe)
3. Suka masuk taekwondo..adventr sikit..hehe..
4. Mase sekolah rendah suka bergayut kat pokok sampai pernah sekali trjatuh n than tersangkut kat pokok dengan gaya kepala kat bawah kaki kat atas..hehe..
4. Langgar tiang elektrik sebanyak 4x..(bukan calang2x tiang taw..tiang yg batu..huhu..)
5. Tidak suka pada perkara2x yang membawa keributan..huhuhu..
6. Suka makan laksa..sape yg suke dan nak belajar wat laksa blh la belajar n sy..kui3x..
7. Bakal seorang pendidik kepada masyarakat..doakan ek..=)
8. Mempunyai seekor kucing yang sgt sy syg..namanyer "ewok"..ad kat entry2x sebelum nie..blh la kalau nak tgk..
9. Suka jalan2x melihat alam..
10. Seorang pendengar yang baik..insyaallah sape2x yang ada masalah blh la kalau nak rujuk pd sy..kalau sudi..sebab x sume perkara kter blh kongsi..=)

Anda perlu memilih 6 penerima award seterusnya dan menyatakan nama mereka di blog anda
1. hanisah (student moroco)
2. husnaily (salam dari daerah abadi)

2 je blh..?hehe..

ok..benti dulu..traffic light dah merah..hehe..

Salam alaik..

2 comments on "Hadiah Dari ina mujahidah"

wafa' annisa' on July 8, 2009 at 3:57 PM said...
This comment has been removed by the author.
wafa' annisa' on July 8, 2009 at 4:20 PM said...

mna awardnya ?
dh xde pun..
jd xpyh btla..
huhu

Post a Comment

..TinggalKan Jejak Anda Di siNi..

Blog Widget by LinkWithin
 

~..SaLam UkHwaH FiLLah..~ Copyright 2009 Sweet Cupcake Designed by Ipiet Templates Blogger Styles Image by Tadpole's Notez