Followers

Tuesday, April 13, 2010

usai semua

Posted by NuRuLhiDaYani Bt AhmaD at 4/13/2010 12:43:00 AM
Allahuakhbar..Allahuakhbar..Allahuakhbar..

Salam alaik..em lebih 2 minggu ada x update blog..memang x sempat..dengan laptop nyer wat hal lagi..mcm2x..ada hikmahnyer laptop ada wat hal..em x nak la cerita ttg laptop tu..x ada apa2x pun yg nak d cerita..

Em selesai juga segala urusan yg perlu d selesaikan..alhamdulillah..syukur kpd Allah kerana semua nya d permudahkan..

09, 10, 11 /04/2010

Itu adalah tarikh KERIS..KERIS ni 1 program kem remaja islam..kem yg berbentuk rohani..nak cerita..tp penat sgt sekrang..lain kali yer..hehe

12 /04/2010

Jamuan Akhir RAKAN SURAU KHAR..em seronok..hehe..x larat gak nak cerita..next time yer..insyaAllah..kalau masih diberi kesempatan..

Ok good luck tok stdy week nie ek..FINAL..FINAL..FINAL..

Undur diri dulu..banyak kerja menunggu..

Salam alaik..

Note : Terima kasih kak ecah [anisah husna].. pinjamkan laptop tok 1 malam..

2 comments on "usai semua"

zulkbo on April 13, 2010 at 8:05 PM said...

salam..
selamat menghadapi final exam..
di doakan semoga berjaya dengan cemerlang

NuRuLhiDaYani Bt AhmaD on April 16, 2010 at 10:24 PM said...

to zulkbo:
salam..syukran rajin berkunjung ke blog..syukran juga atas wish itu..doakan kami pelajar2x ni berjaya ek..salam alaik..

Post a Comment

..TinggalKan Jejak Anda Di siNi..

Blog Widget by LinkWithin
 

~..SaLam UkHwaH FiLLah..~ Copyright 2009 Sweet Cupcake Designed by Ipiet Templates Blogger Styles Image by Tadpole's Notez