Followers

Monday, April 19, 2010

Salam Imtihan Kepada Semua

Posted by NuRuLhiDaYani Bt AhmaD at 4/19/2010 12:31:00 AM

Salam alaik..salam ukhwah semua..mg sihat2x selalu..Alhamdulillah sampai UPSi gak ptg td jam 7 dengan selamat..walaupun hujan lebat kat jalan tadi..Allahuakhbar..Allahuakhbar..Allahuakhbar..


Di kesempatan ni ana nak ucapkan kepada semua student IPT yang bakal menduduki final exam bulan April ni good luck tok semua..mg Allah permudahkan segala urusan dalam menjawab soalan nati..ingat..mulailah sesuatu perkara dengan lafaz Bismillah..mg apa yang di jawab itu adalah gerakkan hati daripada Allah swt..Allahuakhbar..Allahuakhbar..Allahuakhbar..


Selamat menelaah buku ye sahabat2x..chaiyok..!!


Salam alaik..

Note : 4 my bestfrnd..FATIN NAJMIN..buat yg terbaik dalam imtihan ek..mg Allah permudahkan utk jawab soalan nati..jaga diri hiasi peribadi yer..sayang atin..



Nursyahadah
khar,upsi
00.35 am

4 comments on "Salam Imtihan Kepada Semua"

zulkbo on April 19, 2010 at 2:50 AM said...

salam..
selamat menyambung pelajaran
moga berjaya dalam setiap subjek

NuRuLhiDaYani Bt AhmaD on April 19, 2010 at 10:27 AM said...

salam..syukran ya pak cik..=)

emannajmee said...

emannajmee
salam..terima kasih yani..nti pun ..jwb molek2..=D
Ya Allah seinfiniti kesyukran padaMu krn memberikan aku sahabat yg sntiasa bersama ku wlupun kami jauh..pelihara dia ya Allah kerana aku terlalu menyayanginye..
Ya Allah Engkau mengetahui bahawa..
hati-hati ini telah berkumpul kerana mengasihi Mu
Bertemu untuk mematuhi perintah Mu
Bersatu memikul beban dakwah Mu
Hati-hati ini telah mengikat janji setia..
untuk mendaulat dan menyokong syariatMu


Maka eratkan lah ya Allah akan ikatannya
Kekalkan kemesraan antara hati-hati ini
Tunjukkanlah kepada hati-hati ini..
akan jalannya yang sebenar
Penuhkanlah piala hati ini..
dengan limpahan iman, keyakinan dan keindahan tawakkal kepada Mu
Hidup suburkanlah hati-hati ini..
dengan makrifat, pengetahuan sebenar tentangMu


Jika Engkau mentakdirkan mati
Maka matikanlah pemilik hati-hati ini..
sebagai para syuhada' dlm perjuangan agama Mu

Engkau lah sebaik-baik sandaran..
dan sebaik-baik penolong ya Allah
Perkenankanlah permintaan ini
Amin ya rabbal A'alamin..

to zulkbo:terima kasih ucapn pd post yg lps..doakan kami..

NuRuLhiDaYani Bt AhmaD on April 20, 2010 at 12:57 AM said...

to atin:
Salam tin..sama2x kasih..em walaupun dah byk kali bc doa tu tp masih nak nangis jugek bila bc..syahdu..Allahuakhbar..mg ukhwah yg dibina adalah kerana Allah ye syg..Salam alaik..

Post a Comment

..TinggalKan Jejak Anda Di siNi..

Blog Widget by LinkWithin
 

~..SaLam UkHwaH FiLLah..~ Copyright 2009 Sweet Cupcake Designed by Ipiet Templates Blogger Styles Image by Tadpole's Notez