Followers

Saturday, October 31, 2009

SaLam iMtiHan

Posted by NuRuLhiDaYani Bt AhmaD at 10/31/2009 03:42:00 AM
Salam..

Di kesempatan ini sy nak memohon maaf salah silap yg pernah di lakukan kepada sahabat2x semua..sama ada secara langsung o maya..hehe..semoga kita semua dalam lindungan Allah swt..

Pejam celik buka mata semula nak exam dah..huhu..persediaan x mantap lg..huhu..em tgk kawan2x stdy senang jek ba..em otak diorang memg pintar..em sy lak..???blh la..hehe..walaupun x sepintar diorang namun sy tetap bersyukur dengan nikmat yg Allah telah titipkan kepada sy..kawan2x bersyukur lah setiap yg apa kita telah perolehi daripada Allah swt..kadg2x kita diuji pun kte x perasan..fikir lah sendiri..

Ni jadual exam sy

@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@

02-11-2009 :
KETERAMPILAN MENGARANG

03-11-2009 :

DASAR NEGARA
&
PEMBINAAN NEGARA BANGSA

04-11-2009 :

PENGANTAR ETIKA

09-11-2009 :

PENDIDIKAN DI MALAYSIA

10-11-2009 :

KAJIAN GENDER DI MALAYSIA

18-11-2009 :

PSIKOLOGI PENDIDIKAN

@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@

Em kepada sahabat2x ku selamat berjuang ye..doakan kejayaan kita bersama..

Em ada tips sikit..if soalan tu berbentuk objektif taw..em kalau x taw mana 1 jawapan tu blh baca surah AL-ANFAL ayat 17.."..wama romaita iz romaita wala kinnallaharama.."..maksudnyer "..bukan engkau yg melempar ketika engkau melempar, tetapi Allah yg melempar.."

Em tp sebelum tu kamu semua kena berusaha dahulu..kalau dah x tahu sgt apa jawapannyer baru guna..jgn terus dr awal soalan sampai akhir soalan korang guna tanpa berusaha dahulu..sebb Allah x suka jika hambanya tidak berusaha dahulu untuk mendapatkan sesuatu..itu adalah jalan terakhir..

Untuk pengetahuan kawan2x semua ayat tu dulu digunakan oleh Rasulullah saw ketika perang..mg serangan yg dilempar terhadap org kafir tepat sasarannya..

Ok sampai sini dahulu yer..selepas habis exam baru update blog lg..ni pun curi2x masa..hehe..

Jangan lupa update hati dan amal ibadah ye..

SaLam alaik..

Note : Emmmm nak exam tp x beli alat tulis lg..sapa yg sudi bg alat tulis free..hehehehe..[..x sempat nak beli..]..chaiyok yanie teruskan study..!! Takbir!! Allahuakhbar!! Takbir!! Allahuakhbar!! Takbit!! Allahuakhbar!!

Nursyahadah,
khar,Upsi
4:08 a.m

4 comments on "SaLam iMtiHan"

Ina NaiLofar on November 1, 2009 at 6:18 PM said...

gud luck akak! May Allah bless u :)

NuRuLhiDaYani Bt AhmaD on November 2, 2009 at 1:57 AM said...

to ina nailofar:
salam dik..syukran..doakan akak d permudahkan segala urusan ek..juge d midhkan utk menjawab soalan..em may Allah bless u too..:)

Putra Al-Maliki on November 19, 2009 at 12:05 AM said...

gud luck 4 ur exam.. all da best.. =)

psst: Hi! Salam ziarah. Jom xchange link & sila komen entri blog saya di http://putraalmaliki.via.my/ . TQ.

NuRuLhiDaYani Bt AhmaD on November 19, 2009 at 4:06 AM said...

to Putra Al-Maliki:
Salam..syukran..insyaAllah..=)..dah merdeka pun..=)

Post a Comment

..TinggalKan Jejak Anda Di siNi..

Blog Widget by LinkWithin
 

~..SaLam UkHwaH FiLLah..~ Copyright 2009 Sweet Cupcake Designed by Ipiet Templates Blogger Styles Image by Tadpole's Notez